+0  
 
0
424
1
avatar

https://vle.mathswatch.co.uk/images/questions/question15691.png

Guest May 17, 2017
 #1
avatar
0

43,000 - 11,000 = 32,000 pounds taxable @ 20%

32,000 x 20% =6,400 pounds in taxes payable

150,000 - 43,000 =107,000 pounds taxable @ 40%

107,000 x 40% =42,800 pounds in taxes payable

158,900 - 150,000 =8,900 pounds taxable @45%

8,900 x 45% =4,005 pounds in taxes payable

6,400 + 42,800 + 4,005 =53,205 pounds in taxes that Megan must pay.

Guest May 17, 2017

20 Online Users

New Privacy Policy

We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive information about your use of our website.
For more information: our cookie policy and privacy policy.