+0  
 
0
24
2
avatar

I need help with thishttps://vle.mathswatch.co.uk/images/questions/question16120.png

 
Guest Nov 6, 2018
 #1
avatar+13578 
+1

She gets her base       12 mo (1410)

bonus for 4 months        4 (390)

  plus 26% of the profit     .26 (549000-473500)

      added together =L 38110.

 
ElectricPavlov  Nov 6, 2018
edited by Guest  Nov 6, 2018
edited by Guest  Nov 6, 2018
 #2
avatar
0

15.40 x 5 =77 - Pounds - Ethan's total order
On the first amount of up to 54.99 Pounds a discount of 5%=2.75 Pounds.
On the next 77 -55 =22 Pounds - a discount of  6.5%=1.43 Pounds.
Total discount on the 77 Pounds =2.75 + 1.43 =4.18 Pounds. So that Ethan pays:
77 - 4.18 =72.82 Pounds.

 

 

1,410 x 12 =16,920 base salary
390 x 4        =1,560 bonus on sale of over 16 cars.
26% x [549,000 - 473,500] =26% x 75,500 =19,630 her share of company's profits.
16,920 + 1,560 + 19,630 =38,110 Pounds - her total compensation.

 
Guest Nov 6, 2018

32 Online Users

avatar

New Privacy Policy

We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive information about your use of our website.
For more information: our cookie policy and privacy policy.