+0  
 
0
51
1
avatar

https://vle.mathswatch.co.uk/images/questions/question18939.png

£130x4=520
£350x4=£1400
£60x7=£420
=£2340
iv done this but got 2/4

 Mar 31, 2020
 #1
avatar+23695 
+1

( 130 + 60(7) + 350 )   x 4     = amount    for all 4 people and 7 days  

(130 + 420 + 350) x 4 = ..........

 Mar 31, 2020

28 Online Users

avatar
avatar
avatar