1 pound because she has 12 pounds right now, then on Monday she has 12-4=8. On Tuesday she has 8-3=5. Then on Wednesday, she has 5*3=15. Then on Thursday, she has 15/5=3. Then on Friday, she has 3-3=0. Then on Saturday, she has 0+1=1. So on Sunday, she has 1 pound left.

Gabriela is 15 years old because she is x years old right now, so in 45 years she would be 4 times her age now, so 4x.

Then you set up the equation:

x+45=4x

3x=45

x=15

Actually, when I was a guest, CPhill was number one, and that was not seven years ago, and that toxic waste at the ocean is thanks to you, so how about you go clean it up.

Wow, my wish actually came true, CPhill did beat you.

You know what, I'm not sure how you have the most likes on this website, but I really want to see CPhill beat you.

Why are you so mad, I just simply forgot to state something. I wouldn't have asked this question if I had a calculator.

And also, Guest, I'm not sure why you deleted your answer, but if you were trying to hide it for some reason, I still saw your answer.