Megan has 12 pounds of cheesecake. On Monday, she and her friends eat 4 pounds. On Tuesday, she and her friends eat another 3 pounds. On Wednesday, her friend Mark gives her some more cheesecake so that she has 3 times as much as she had at the end of Tuesday. On Thursday, some of her cheesecake goes bad, so she has the amount that she had at the end of Wednesday, but divided by 5. On Friday, she gives 3 pounds to her dog. On Saturday, her mom gives her one more pound. On Sunday, how many pounds of cheesecake does Megan have left?

Guest Feb 29, 2020

#1**+6 **

1 pound because she has 12 pounds right now, then on Monday she has 12-4=8. On Tuesday she has 8-3=5. Then on Wednesday, she has 5*3=15. Then on Thursday, she has 15/5=3. Then on Friday, she has 3-3=0. Then on Saturday, she has 0+1=1. So on Sunday, she has 1 pound left.

SpongeBobRules24 Feb 29, 2020