Can anyone do the following question for me?

sources from: http://www.act.org/aap/pdf/Preparing-for-the-ACT.pdf

fiora
Jun 24, 2015

#1**+15 **

33) 0.25/2ft = x/15ft where x is the inches on the scale drawing multiply by 15 on both sides

(15)(0.25)/ 2 = x = 1.875 in

34) The tiled area = Total area - area occupied by cabinets.......

The total area is 15 x 12 = 180 sq ft

The area occupied by the cabinents is (12 x 2) + (4 x 2 x 2) = 24 + 16 = 40 sq ft

So ... 180 - 40 = 140 sq ft will be tiled (not covered by cabinets)

35) I'm taking a guess here as to what is meant......

10 cabinets will be installed.....so......the cost per cabinet is $(2150 - 650)/ 10 = $150 per cabinet

So 20 cabinets plus the fixed labor charge of $650 = 20 x $150 + $650 = $3650

CPhill
Jun 25, 2015

#1**+15 **

Best Answer

33) 0.25/2ft = x/15ft where x is the inches on the scale drawing multiply by 15 on both sides

(15)(0.25)/ 2 = x = 1.875 in

34) The tiled area = Total area - area occupied by cabinets.......

The total area is 15 x 12 = 180 sq ft

The area occupied by the cabinents is (12 x 2) + (4 x 2 x 2) = 24 + 16 = 40 sq ft

So ... 180 - 40 = 140 sq ft will be tiled (not covered by cabinets)

35) I'm taking a guess here as to what is meant......

10 cabinets will be installed.....so......the cost per cabinet is $(2150 - 650)/ 10 = $150 per cabinet

So 20 cabinets plus the fixed labor charge of $650 = 20 x $150 + $650 = $3650

CPhill
Jun 25, 2015