#1**0 **

Hey Chandler!

It's simple.

Look,

999,999,999

666,666

333

Are all divisible to 3.

And when added togther the sum is STILL DIVISIBLE BY 3!

So when you add 1,

It is not divisible by three

Then you willl just have a remainder of 1!

APatel Jan 23, 2019

#2**0 **

When I split the cost of a video game equally with 4 friends, we each pay $12.00. How much more do each of us pay if I split the cost equally with only 3 friends?

CDorrell Jan 23, 2019

#3**0 **

This is simple as well...

If there is 4 people and each pay $12...

12*4= $48

So $48 is the total cost of a video game.

If three people are paying for the game...

48/3=16

But it is asking how much MORE so..

16-12= 4

APatel Jan 23, 2019

#4**+1 **

5040 minutes = 5040/60 = 84 hours = 84/24= 3 days 12 hours = Tuesday at 5 AM

ElectricPavlov Jan 23, 2019

#5**+2 **

At 5:00 P.M. on a Friday, Hal got locked in the vault. he was there for 5040 minutes before it opened. Om what day did it open?

5040/60 = 84 hours

84/24 = 3.5 days

5pm Frid+half a day = 5am Saturday

5am sat + 3 days = 5am Tuesday

Open on Tuesday (5am)

Melody Jan 24, 2019

#6**+2 **

**Hello CDorrell,**

I can see you have already edited this question twice (after it is anwered) and and each time you have changed it to completely different question.

**This is extremely rude. **

Questions should nrarely be editied and they NEVER should be entirley changed. The facility is intended only for when people make minor posting errors and even then they shoud make it clear what changes they have made.

**Please do not edit your questions, or answers, in any way that can be considered rude or inconsiderate, in the future.**

Melody Jan 24, 2019