Yes, she will most definetely get her good night of sleep, infact, she'll get 17 hours of sleep.
starting from 7 PM saturday, 17 hours later it will be 12 PM on sunday then 1 hour to get from the gate to her apartment which will bring us to 1 PM. 1 hour later used to get ready for bed it will be 2 PM. That leaves us 17 hours left until 7 AM, which is the latest time that she can wake up.
From the Philagelphia frame of reference :
7PM Saturday = 17 hrs travel + 1 hr + 1hr = 19 hrs
19 hrs after 7PM Saturday = 2 PM Sunday (Philadelphia time)
But Hong Kong is 14 hrs ahead of Philadelphia time.....so
2 PM Sunday + 13 hrs =
3AM Monday (arrival time in Hong Kong )
She will get 4 hrs sleep before she has to get up at 7AM on Monday morning [ it takes her 1 hour to get to her job at 8 AM ]