We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive pseudonymised information about your use of our website. cookie policy and privacy policy.
 
+0  
 
+1
55
11
avatar

So, I try posting an image, but everytime I try and post it, it resorts to latex when I actually publish the math question

 Nov 10, 2019
edited by Guest  Nov 10, 2019
edited by Guest  Nov 10, 2019
 #1
avatar
0

Argh, I try posting the image, but it just resorts to latex

 Nov 10, 2019
 #2
avatar+141 
0

??????

 

Could you try and send a link with the image?

 Nov 10, 2019
 #3
avatar+2499 
0

yeah, or you can right click the image, copy the link.

 

Edit your questino, and go to "image"

 

The paste the link in the URL section.

CalculatorUser  Nov 10, 2019
 #4
avatar+141 
0

questino?

MagicKitten  Nov 10, 2019
 #5
avatar+2499 
0

sorry I am bad at typing, its "question", not "questino"

 

I am not spanish.

CalculatorUser  Nov 10, 2019
 #6
avatar+141 
0

questino....

lol

MagicKitten  Nov 10, 2019
 #7
avatar+1681 
0

"Whelp"

tommarvoloriddle  Nov 10, 2019
 #8
avatar+106037 
0

I don't understand exactly what the problem is.      (I won't be able to fix it anyway)

Do other people have this problem.

At some points in time guests have not been able to post pics at all. Is that the problem?

 

Are other guests or members having any problems?

 Nov 10, 2019
 #9
avatar+1681 
+1

For me, sometimes it just glitches into HTML code on my screen, but on my phone, it's perfectly fine...

tommarvoloriddle  Nov 10, 2019
 #10
avatar+106037 
0

thanks Tom..riddle

Melody  Nov 10, 2019
 #11
avatar+1681 
0

Np, Melody.

tommarvoloriddle  Nov 10, 2019

6 Online Users

avatar
avatar