If you earned 1 dollar every second until you were 75 years old how much money would you earn?
Assuming every year is 365 days,
60*60=3600 Seconds to minutes equals an hour
3600*24=86400 Hour to 24 equals day
86400*365=31536000 Day times year equals how much money you make in a year
31536000*75=2365200000 Year times 75 equals total amount.
By the time you would be 75 years old, you would have gotten 2,365,200,000 dollars.
Good job guest nice job on working so fast.
XxOmegaxX12 nice question. That was fun to do.