+0  
 
0
88
1
avatar

50 points decreased by 26% is?

 Mar 31, 2021
 #1
avatar+31369 
+1

Decreasing something 26% leaves   74 %

 

74% * 50   = .74 * 50 = 37

 Mar 31, 2021

63 Online Users

avatar
avatar
avatar