+0  
 
0
336
2
avatar

Drey makes $10 an hour plus $15 an hour for every hour of overtime. Overtime hours are any hours more than 40 hours for the week. On one week, Drey earned $490. How many hours (regular plus overtime) did he work during that week? Show your work.

Guest Sep 7, 2017
edited by Guest  Sep 7, 2017
 #1
avatar
0

$10 x 40 hours = $400 what Drey earned in regular pay.

$490 - $400 = $90 what Drey earned in overtime.

$90 / $15 = 6 hours that Drey worked in overtime.

40 + 6 = 46 hours that Drey worked in 1 week, regular + overtime hours.

Guest Sep 7, 2017
 #2
avatar
0

Very helpful, thank you so much!

Guest Sep 7, 2017

4 Online Users

avatar

New Privacy Policy

We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive information about your use of our website.
For more information: our cookie policy and privacy policy.