+0  
 
0
77
1
avatar

Gwen is travelling to another country. She flies for 3 hours at an average speed of 625 km/h on one plane. She then flies for 4 hours 15 minutes at an average speed of 880 km/h on a second plane. What is the total distance, in km, she travelled by plane?

 Jul 12, 2020
 #1
avatar+179 
+1

Umm...

 

Pretty easy imo.

 

3x625=1875

 

4.25x880=3740

 

1875+3740=5615

 

Yay!

 Jul 12, 2020

31 Online Users

avatar