+0  
 
+5
235
1
avatar

A factory makes 12 bottles every 2 minutes. The factory makes bottles for 8 hours each work day. What is the fewest number of work days the factory will need to make 28000 bottles

Guest Feb 21, 2017
 #1
avatar
0

12/2 =6 bottles per minute.

8 x 60 =480 minutes in 1 work-day.

480 x 6 =2,880 bottles made in 1 work-day.

28,000 / 2,880 =9.72, or 9 work-days and about 6 hours, or about ~10 work-days.

Guest Feb 21, 2017

7 Online Users

avatar

New Privacy Policy

We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive information about your use of our website.
For more information: our cookie policy and privacy policy.