+0  
 
0
261
1
avatar

Compute the total and annual returns on the described investment. Six years after buying 50 shares of XYZ stock for

​$70 per​ share, you sell the stock for $ 5600. The total return is    ​%. ?

Guest Oct 19, 2017
 #1
avatar
0

If you purchased 50 shares for $70 per share, then sold it 6 years later for $5,600, then the stock must have appreciated: $5,600 / 50=$112 per share in 6 years. So, your total profit would be:$5,600 - (50 x $70) =$2,100.

Your annual return on your stock would be:($112/$70)=1.6 - 1 x 100 =60% over 6 years. Or 60% / 6=10% per year-simple return.

Guest Oct 19, 2017

14 Online Users

New Privacy Policy

We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive information about your use of our website.
For more information: our cookie policy and privacy policy.