+0  
 
0
248
1
avatar

Jessie bought a shirt for $6 . it was originally $8, what % discount did she recieve?

Guest May 25, 2017
 #1
avatar
0

Jessie bought a shirt for $6 . it was originally $8, what % discount did she recieve?

 

$8 - $6 = $2 the amount of the discount on the shirt.

$2 / $8 =0.25 x 100= 25% discount that Jessie received on the shirt.

 

You can also do it this way:

1 - ($6 / $8) = 1 - 0.75 = 0.25 x 100 = 25%. Choose the method you understand the best.

Guest May 25, 2017

6 Online Users

avatar

New Privacy Policy

We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive information about your use of our website.
For more information: our cookie policy and privacy policy.