We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive pseudonymised information about your use of our website.
Please click on "Accept cookies" if you agree to the setting of cookies. Cookies that do not require consent remain unaffected by this, see
cookie policy and privacy policy.
DECLINE COOKIES

#1**+1 **

The equation we are starting off with would be:

**W=40(R)+1.5(5.5)(R)+0+100**

H=40 hours

V=5.5 hours

B= 0 bonuses

T= 100 dollars in tips

Start off by doing 1.5*5.5=8.25 so **W=40(R)+8.25(R)+0+100**

0+100=100 of course so we can get rid of 0. **W=40(R)+8.25(R)+100** this makes it a bit easier

We are going to start off with 40*R because of PEMDAS, but what is R? Well, R would be $5 (the amount of time paid per hour)

Let's substitute that in:** W=40(5)+8.25(5)+100**

40*5=200

8.25*5=41.25

Plug those in as well: **W=200+41.25+100**

Now all we have to do is add everything together: **W=341.25**

His earnings are **$341.25**

CPhill, you may correct me if i'm wrong lol

RainbowPanda Aug 28, 2018

#1**+1 **

Best Answer

The equation we are starting off with would be:

**W=40(R)+1.5(5.5)(R)+0+100**

H=40 hours

V=5.5 hours

B= 0 bonuses

T= 100 dollars in tips

Start off by doing 1.5*5.5=8.25 so **W=40(R)+8.25(R)+0+100**

0+100=100 of course so we can get rid of 0. **W=40(R)+8.25(R)+100** this makes it a bit easier

We are going to start off with 40*R because of PEMDAS, but what is R? Well, R would be $5 (the amount of time paid per hour)

Let's substitute that in:** W=40(5)+8.25(5)+100**

40*5=200

8.25*5=41.25

Plug those in as well: **W=200+41.25+100**

Now all we have to do is add everything together: **W=341.25**

His earnings are **$341.25**

CPhill, you may correct me if i'm wrong lol

RainbowPanda Aug 28, 2018