#1**+3 **

A litle hard to read....but....

15 yards = 45 ft

So......[15 x 15 ] sq yards = [ 45 x 45 ] sq ft = 2025 sq ft

At 5 square feet per minute....they can search 60 x 5 = 300 square feet in one hour

So....after one hour.....they have 2025 - 300 = 1725 square feet left to search

So.....it will take them 1725 / 5 = 345 more minutes =

345 min x 1 hr / 60 min = 5.75 hrs more

CPhill
Oct 16, 2017