+0  
 
0
28
1
avatar

Carter has $62. He spends $28 on a wood and $4 on nails. He makes 2 birdhouses. What is the total amount that Carter should sell the 2 birdhouses for so that he will end up with $70?

 May 27, 2022
 #1
avatar
0

Total money he had = $62

    money spent = $(28 + 4) = $32

 

    so, money left = $(62 - 32) = $30

  

    He needs total $70 at end 

    So, money he needs by selling 2 bird houses = 70 - 30 = $40

    So, he should sell both for $40

 May 29, 2022

7 Online Users

avatar