We use cookies to personalise content and advertisements and to analyse access to our website. Furthermore, our partners for online advertising receive pseudonymised information about your use of our website. cookie policy and privacy policy.
 
+0  
 
0
108
1
avatar

You have made two of the exact same necklaces that cost you a total of $15 in supplies.  You have chosen to mark up the price by 15%.  How much will each necklace be sold at and how much will you make in profit for each?

 Dec 21, 2018
 #1
avatar
+1

$15 / 2 = $7.50 - the cost of  one necklace.

$7.50 x 1.15 =$8.63 - sale price of each necklace after 15% markup.

$8.63 - $7.50 =$1.13 - profit on each necklace.

 Dec 21, 2018

18 Online Users