Laura, Milan, and Ravi have a total of 93$ in thier website. Ravi has 9$ less than Laura. Milan has 2 times what ravi has. How much do they each have in their wallets

Laura = L Ravi =L - 9 Milan =2L - 18 L+L-9+2L-18 = 93 4L = 93 + 9 + 18 4L = 120 L = 120 / 4 = $30 - What Laura has $30 - $9 = $21 - What Ravi has $21 x 2 = $42 - What Milan has So that: $30 + $21 + $42 = $93