+0  
 
0
66
4
avatar

Kevin and his five friends went for dinner. They paid $78 for 6 pizzas and $18 for 6 ice creams. Complete the sentences below by entering your answers in the boxes.

The cost of each pizza is $            , and the cost of each ice cream is $.                If the bill was split equally among the six friends, then each of them paid $.             

 

I NEED HELP

PLS HELP ME 

 Jan 21, 2021
edited by Guest  Jan 21, 2021
 #1
avatar+116126 
+2

78/6  =  $13  for each pizza

 

18/6  =    $3   for each ice cream

 

Each just   paid   $13 + $3 =   $16

 

 

Looking at this another way.....the total  bill = 78 + 18 =  96

 

Splitting this 6 ways =   96/6 =  $16

 

cool cool cool

 Jan 21, 2021
 #2
avatar+41 
+1

CPhill is beating me to everything. :)

IWantToHelp  Jan 21, 2021
 #3
avatar+116126 
0

Sorry, IWTH.....you sometimes gotta' be  fast on the  draw around here    ...LOL!

 

However.......you can also post your solution  and  I'll give it a point.....

 

cool cool cool

CPhill  Jan 21, 2021
 #4
avatar+267 
+2

ik cphill has a faster typing speed than me I think but here's my answer: 

 

The cost of each pizza is 78/6=13

 

the cost of each ice cream is 18/6=3

 

the bill is the total cost of the pizza and the ice cream they spent altogether so 78+18=96

 

since there are six friends and the bill is equally spit among them six, 96/6=16

 Jan 21, 2021
edited by KitSoundwave  Jan 21, 2021

70 Online Users

avatar
avatar
avatar
avatar
avatar