+0  
 
0
44
4
avatar

https://www.icloud.com/keynote/0eSA5V7svrEPSPL39h_Hne_HQ#Presentation_4

 

i have struggled one this all the time and there is no one to help

 Apr 13, 2021
 #1
avatar+31811 
+1

See if you can do the Right side

 

 Apr 13, 2021
 #2
avatar
0

Can you check this

 

a. 195
3 1/4 h = 3 h 15 min

           
            = 180 min + 15 min

            = 195 min


b. 140
Audrey → 2 h = 120 min
Claire → 120 min + 20 min = 140 min

 

 

c. 3 h 

 

2 x 1 1/2 h = 2/1 x 3/2 h

                  = 3 h

 

d. $90

    1 lesson → 2 hours

    2 × $15 = $30
    3 × $30 = $90

Guest Apr 13, 2021
 #3
avatar+31811 
+1

Answers look OK to me !   cheeky

ElectricPavlov  Apr 13, 2021
 #4
avatar
0

Ok 

Guest Apr 13, 2021

11 Online Users