+0  
 
0
93
1
avatar

Suppose the price of an item is $50. What is the total amount you will pay in each situation? 

a. There is a 6% tax. 

b. The item is on sale at 35% off and there is no tax. 

c. The item is on sale at 35% off and there is a 6% tax. 

 Apr 8, 2021
 #1
avatar+320 
+2

Hey there, Guest!

 

Now let's answer these questions.

 

a) 50+3= $53

 

b) 50-17.5= $32.5

 

c) 32.5+1.95= $34.45

 

And now we're done.

 

Hope this helped! :)

( ゚д゚)つ Bye

 Apr 8, 2021
edited by TaliaArticula  Apr 8, 2021

17 Online Users

avatar
avatar