+0  
 
0
71
1
avatar

I need help with problems 10 and 11.

 

 Aug 24, 2020
 #1
avatar
0

11 -

Let the numbers of hours worked by Isaac = H

Ruby worked                                                     = H + 6

Svetlana worked                                               =4*[H + 6]

 

H + H + 6 + 4*[H + 6] = 126

6H + 6 + 24 = 126

6H = 126 - 6 - 24

6H = 96

 

H = 96 / 6 = 16 Hours worked by Isaac.

16 + 6 = 22 Hours worked by Ruby

4 * 22 = 88 Hours worked by Svetlana.

 

So that: 16 + 22 + 88 = 126 Hours worked by all.

 Aug 24, 2020

14 Online Users

avatar